Embelsira per Ditelindje

Nese shikon pas nder vite, do te vini re se stilet kane ndryshuar – rrobat, floket, prodhimi, trendet e muzikes etj. Edhe tortat kane ndryshuar shije… por nese shikoni vete torten, eshte po e njejte… detaji qe krijon vit pas viti kujtime te reja. Nje ditelindje nuk do te ishte e plote pa torten e persosur! Nga çokollata tek shijet pafund dhe tek krijimet terheqese, keto torta eshte e sigurt qe do te habisin te ftuarin/en e nderit!

Cfare thone klientet tane

15000+ Kliente te kenaqur

#pasticerimonamour

Shijoni qëndrimin tuaj në Pastiçeri Mon Amour Ndani momentet tuaja me ne.
Na ndiqni në Instagram dhe përdorni #pasticerimonamour